Compact cup

De DNRT BMW Compact cup is opgericht met als doel een betaalbare raceklasse neer te zetten. De BMW Compact is de perfecte raceauto door de combinatie van goede gewichtsverdeling en achterwielaandrijving.

Het plezier in het racen staat voorop! De BMW Compact cup bestaat al meerdere jaren en kent een startveld van ervaren en beginnende coureurs. Wij vinden het van belang dat de cup auto’s gelijk aan elkaar zijn, zodat er op de baan een eerlijke strijd ontstaat. De kwaliteit van de rijder is doorslaggevend. De BMW Compact Cup is een enthousiaste en gezellige groep raceliefhebbers waar ook nieuwe rijders zich snel thuis gaan voelen.

BMW Compact Cup Circuitpark Zandvoort

De races worden door de DNRT georganiseerd, de grootste autosport organisatie van Nederland. Een dag racen bij DNRT staat gelijk aan een dag met veel gezelligheid naast de baan en een sportieve strijd op de baan. Op de baan wordt met respect voor elkaars materiaal gereden zodat het voor iedereen leuk en betaalbaar blijft. ”Wij kunnen goed met elkaar door de bocht” is het motto wat DNRT als sinds jaar en dag hanteert.

Wilt u ook graag betaalbaar racen in competitieverband, dan is de BMW Compact Cup iets voor u! Het is niet ingewikkeld maar je moet wel gewoon de stap maken om te gaan racen. Zelf een race auto kopen of opbouwen, alles kan! Lijkt het u geweldig om weer eens te proeven aan het racen, maar zou u graag eerst een auto willen huren. Neem dan contact op met de cup coördinator

Beter gaat het nooit meer worden!