Deelnemen 

Als je zelf wil gaan deelnemen aan de BMW Compact Cup heb je in eerste instantie twee keuzes: ofwel je gaat gebruikmaken van de arrive & drive service bij één van de daarvoor bekende aanbieders (zie elders op deze site onder onderhoud & service), ofwel je gaat deelnemen met je eigen auto. Dat laatste is uiteraard het mooiste, want het prepareren van je eigen cupauto is al een deel van de fun.

We sturen je dan een inschrijfformulier voor de cup, zodat we al je relevante gegevens kunnen verwerken. De jaarlijkse eigen bijdrage is € 25,- voor de B18 en € 50,- voor de B19 klasse. Deze bijdrage wordt gebruikt voor promotionele activiteiten en (voor de B19) voor de periodieke rollenbankchecks.

Vervolgens is het zaak om je in te schrijven bij de DNRT, de organisatie die alle racedagen organiseert. Deze inschrijving kost € 95,- per jaar.

Uiteraard heb je een racelicentie nodig. Als je die nog niet hebt verwijzen we je graag naar Rensport School Zandvoort, waarbij we een cashback actie aanbieden. Als je de cursus doet bij RSZ en je gaat vervolgens deelnemen aan de BMW Compact Cup, krijg je €100,- van je cursusgeld retour.

Voor inschrijving in de cup stuur je een mail naar bmwcompactcup@gmail.com

Voor inschrijving bij de DNRT mail je naar am.waterreus@hetnet.nl

Informatie over benodigde rijdersuitrusting via Knaf en Driver61