Deelname

Elke racecarriere begint met het behalen van je racelicentie. Daarvoor verwijzen we je graag naar Rensport School Zandvoort (RSZ). Met de Compact Cup cashback actie krijg je van RSZ namelijk €100,- retour als je na je cursus gaat deelnemen aan de BMW Compact Cup.

De volgende stap om deel te nemen aan onze cup is je inschrijven bij DNRT, hiervoor betaal je €130,- per jaar. Vervolgens schrijf je je in bij ons om deel te kunnen nemen aan de cup. De kosten hiervoor zijn €50,- per jaar.

Heb je nog geen eigen cupauto? Dan kun je terecht bij één van onze preparateurs voor een ‘Arrive & Drive’ service. Dat kan voor een Trackday, een willekeurige racedag of je stapt direct in voor een heel seizoen.

Deelnemen met een eigen auto kan natuurlijk ook! Af en toe wordt een raceklare cupauto aangeboden; voor het opbouwen van een nieuwe auto kun je terecht bij een van de preparateurs.

Voor de nodige rijders is het deelnemen met een zelf geprepareerde auto echter het ‘ultieme’. Het opbouwen van een nieuwe auto is dan al een groot deel van de fun. De eisen waaraan de auto moet voldoen vindt je in het reglement.