Deelnemen?

De BMW Compact Cup wordt door de DNRT georganiseerd, de grootste autosport organisatie van Nederland. Een dag racen bij DNRT staat gelijk aan een dag met veel gezelligheid naast de baan en een sportieve strijd op de baan. Op de baan wordt met respect voor elkaars materiaal gereden zodat het voor iedereen leuk en betaalbaar blijft. ”Wij kunnen goed met elkaar door de bocht” is het motto wat DNRT als sinds jaar en dag hanteert.

Deelnemen?
Inschrijven en aanmelden voor de BMW Compact Cup seizoen is heel eenvoudig via dit registratie formulier. Of per email naar de cup coördinator, graag je voor en achternaam, gsm, email en postadres in de email doorgeven.

Racelicentie en raceauto
Om deel te nemen aan de BMW Compact Cup moet je beschikken over een racelicentie en raceauto. Als je deze nog niet hebt, kan je deze behalen bij de RSZ Rennsportschool. Tijdens deze meerdaagse racecursus word jij door ervaren coureurs (Huub Vermeulen, Jaap van Lagen, Tom Coronel) begeleid en klaargestoomd voor het echte racewerk in de BMW Compact Cup.

Voor deelname aan de RSZ racecurcus en DNRT races kun je een raceauto huren, kopen of zelf opbouwen. Ben je enthousiast en gedreven neem dan contact op met de cup coördinator.