Terug van weggeweest: meerijdag BMW Compact Cup

Vóór Corona heeft de BMW Compact Cup jaarlijks een meerijdag georganiseerd. Geinteresseerden konden een aantal snelle ronden meerijden in een BMW Compact cupauto en zonder uitzondering was iedereen zeer verrast over de snelheid, de remkracht en de bochtsnelheden.

Vorig jaar hebben we deze dag vanwege corona moeten overslaan, maar op 27 oktober organiseren we weer een meerijdag op Zandvoort voor iedereen die serieuze interesse heeft om deze zeer betaalbare sensatie van de BMW Compact op het circuit te ervaren. Tegelijkertijd willen we onze gasten laten proeven van de gezelligheid en toegankelijkheid van onze Cup. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt en bovendien kost het je – behalve een stukje vrije tijd – helemaal niets!

Dus… ben je nieuwsgierig naar wat zo’n auto kan op het circuit, en twijfel je nog of de BMW Compact Cup iets voor je is? Stuur dan even een mail naar bmwcompactcup@gmail.com. Omschrijf kort wie je bent en wat je plannen zijn in de racerij en we sturen je een uitnodiging.

Waarschuwing: Een aantal van de meerijders van vorige dagen is zodanig besmet geraakt met het racevirus dat ze inmiddels meerijden in de Cup met hun eigen auto. Een vaccin tegen dit virus is nog niet voorhanden!