Meerijdag

Op zaterdag 9 maart tussen 10:30 en 16:00 bieden wij de mogelijk om te ervaren hoe het rijden op het circuit is. Als je interesse hebt in de BMW Compact Cup, en erover denkt om bij ons te komen racen, dan bieden wij je een mooie kans. Op deze meerij dag kun je als passagier meer in BMW Compact Cup racewagen voor een aantal snelle ronden over deze prachtige baan in de duinen. Je zult dan zelf kunnen ervaren wat deze auto kan op het circuit, en je zult gegarandeerd versteld staan!

Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die bij RSZ een racecursus willen gaan volgen of gevolgd hebben, en die erover denken om komend seizoen hun racecarrière gestalte te gaan geven. RSZ biedt namelijk een mooie cash-back actie aan, waarbij je een deel van je cursusgeld terug krijgt als je bij ons komt racen.

Maar wees gewaarschuwd: mocht je nog twijfelen aan de race-kick die een BMW Compact je kan geven, en nog niet zeker weten of de Compact Cup iets voor jou is, na deze dag zul je overtuigd zijn! Waarschijnlijk ben je nog dezelfde avond al op zoek naar een auto…

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet te lang en geef je op via ons emailadres:bmwcompactcup@gmail.com. Geef dan ook even aan of je een racecursus gedaan hebt bij RSZ, dan wel of je dat van plan bent. Mocht je met een paar vrienden willen komen, geef je dan samen op, dan kunnen we daar met indelen rekening mee houden.

Tot zaterdag bij pitbox 24