Compacte Nieuwsbrief 2022-1

4 februari 2022

Dames en heren,

De eerste compacte nieuwsbrief, en deze keer is ie echt compact.

Montage regenlicht

Zoals besproken tijdens de rijdersmeeting is vanaf dit seizoen een FIA regenlicht verplicht. Wij hebben vanuit de cuporganisatie aangegeven dat we een 72-LEDs licht van QSP of LTEC als standaard beschouwen. Dit licht is rechthoekig en kan zodanig gemonteerd worden, dat de Compact Cup kentekensticker in het midden onder de handgreep kan blijven, zij het iets naar onder of boven verschoven.

Met het licht onder de kentekensticker ziet dat er dan uit als hieronder. Andersom kan natuurlijk ook, met het licht bovenin tegen de handgreep en de kentekenplaat/sticker eronder.

ECU controle Easytech

Zowel voor nieuwe als bestaande klanten wensen biedt Easytech een rollenbankcontrole aan van de LM-meter, brandstofdrukregelaar en ECU, waarbij tevens de verbeterde software geladen wordt. Dit om zekerheid te bieden dat in het hele toerenbereik de mengselverhouding binnen de juiste waarden blijft, zodat wat dit betreft motorschades voorkomen worden.

Voor bestaande klanten zal Easytech dit aanbieden voor €150,- en voor nieuwe klanten voor €330,-. Prijzen incl. BTW. Voor een afspraak bel je met 010 52 19 245.

Dat was het even voor deze keer.

Met sportieve groet,

Uw dienaren

BMW Compact Cup

Email bmwcompactcup@gmail.com

Web www.bmwcompactcup.nl | facebook | Instagram

Powered by www.dnrt.nl | www.intraxracing.nl | www.bns.nl | www.rsz.nl | www.knaf.nl