Compacte Nieuwsbrief 2022-3

4 april 2022

Dames en heren,

Kort voor aanvang van ons seizoen 2022 graag jullie aandacht voor een paar zaken.

Inschrijving nieuwe rijders

We zijn blij dat we voor dit seizoen een flink aantal nieuwe rijders mogen verwelkomen. Helena, Levent, Brend, Friso, Remi&Pascal, Michiel&Ramon, Kees, Stefan (eindelijk!:-)), Martijn, en Arjan… allemaal van harte welkom in de leukste en spannendste Cup van racend Nederland! Buiten deze namen zijn er nog een aantal heel of iets minder druk met het opbouwen van hun cupauto, maar hopelijk kunnen we ook deze rijders snel toevoegen aan de groeiende groep actieve deelnemers.

Van een aantal van jullie heb ik de ingevulde inschrijfkaart reeds ontvangen; aan degenen die hem nog niet hebben ingevuld het verzoek om dit alsnog te doen en naar ons terug te mailen.

Cup-bijdrage

Zoals reeds eerder gecommuniceerd kun je pas meerijden in de Cup als je de Cup-bijdrage 2022 betaald hebt. Klinkt streng, maar dat hebben we nu eenmaal afgesproken met elkaar. Inmiddels heeft ongeveer tweederde van de actieve rijders netjes betaald, waarvoor dank. De rest laat dus nog even op zich wachten. Realiseer je dat als je niet betaald hebt en je wil inschrijven op de racedag dat je dan dan de volgende mogelijkheden hebt: 1. je betaalt ter plekke, 2. je betaalt niet en gaat weer naar huis, 3. Je komt een dag eerder en rijdt mee met de tourklasse.

De eerste optie lijkt me het beste, maar nog beter regel je het van tevoren, bijvoorbeeld vandaag nog.

Eerste race 17 april Zandvoort

Over een kleine twee weken is het weer zover: de aftrap van ons race seizoen op ons mooie thuis-circuit. We rekenen op een mooie opkomst, ook onder de nieuwe rijders merken we veel enthousiasme en ongeduld om eindelijk aan de start te staan temidden van een mooi veld Compacts.

De prijsuitreiking doen we voortaan in eigen kring, onder de bezielende leiding van Henk en Jorg. Vanaf dit seizoen ook een nieuwe prijs: de Rookie of the day award, voor de beste / meest bewonderde nieuwe rijder. We zijn benieuwd wie er op het Compact Cup podium (ook nieuw) mag plaatsnemen!

Om deze eerste racedag gezellig af te sluiten organiseert Marnix een BBQ, voor een vriendelijke prijs (incl. donatie voor Oekraïne). Details volgen via de app.

Laten we er weer een mooi seizoen en eerste racedag van maken. De voortekenen zijn goed!

Uw dienaren Jos, Feico en Marnix