Compacte Nieuwsbrief 2022-4

20 mei 2022

Dames en heren,

Voor u ligt nieuwsbrief nr. 4 van 2022

We hebben een fantastische start van het seizoen gehad op Zandvoort met 24 auto’s op de grid. Dat zou zomaar eens een record kunnen zijn en met de vele nieuwe enthousiaste rijders is dat een voorbode voor een mooi seizoen! Assen was voor een doordeweekse dag met 15 deelnemers ook prima bezocht.

To race or not to race…

Dat is de vraag voor 5 juni. Op die dag heeft DNRT ons aangeboden om aan te haken bij de pinksterraces. Het idee was om dan één groot startveld te creëren met de Squadra Italia, BMW Compact Cup, Tour- en Sportklasse. Kortom een zeer divers veld met behoorlijke snelheidsverschillen. Een flink aantal van de regelmatige rijders heeft al aangegeven dit niet helemaal te zien zitten, en niet deel te nemen. Het lijkt er daarom op, dat we deze racedag dus aan ons voorbij laten gaan. Het staat eenieder natuurlijk vrij om in te schrijven, maar we zullen daar geen groot veld Compacts zien.

Het geeft ons aanleiding om onze aandacht te richten op de race in Meppen. Een leuk technisch baantje waar we in het verleden met bescheiden aantallen gereden hebben. Deze keer zouden we met een ware Compact armada een mooie dag kunnen beleven op dit circuit, en tegelijkertijd ons als Compact Cup laten zien bij onze oosterburen. Om je alvast een voorproefje te geven van deze leuke baan hier een onboard film: https://www.youtube.com/watch?v=FgmaxWE1Y4Q

Dus bij deze de oproep om je allemaal aan te melden voor een drukbezochte racedag op 19 juni!

Speciaal evenement

Vorig jaar hebben we om wat extra publiciteit te genereren Tom Coronel als gastrijder gehad op Assen. Ook dit jaar willen we weer iets speciaals organiseren met de financiële ondersteuning vanuit DNRT die we ook dit jaar weer hebben mogen ontvangen. Waarschijnlijk wordt het op één van de twee racedagen in september, zodat we nog enige tijd hebben om e.e.a. te plannen. Mocht iemand een leuk idee hebben, laat het ons dan weten! Het hoeft niet weer een gastrijder te zijn, maar zou in één of andere vorm wel kunnen natuurlijk. Ideeën graag naar het gebruikelijke mailadres.

We zien elkaar op 19 juni in Meppen!

Uw dienaren

BMW Compact Cup

Email bmwcompactcup@gmail.com

Web www.bmwcompactcup.nl | facebook | Instagram

Powered by www.dnrt.nl | www.intraxracing.nl | www.bns.nl | www.rsz.nl | www.knaf.nl