Racedag met gastrijder Tom Coronel

Om eens te zien wat een doorgewinterde coureur kan met een BMW Compact hebben wij Tom Coronel uitgenodigd om als gastrijder met ons mee te rijden. Ook wilden we graag van hem weten wat hij van de Cup en van de auto vindt, en hoe kon hij daar beter achter komen dan door een keer deel te nemen aan één van onze racedagen.

Voor dit doel heeft Garage Vleming een auto beschikbaar gesteld die doorgaans als huurauto voor de Cup gebruikt wordt, en uiteraard hebben we deze voor de gelegenheid in Tom’s bekende kleuren uitgedost.

Het is een zeer geslaagde dag geworden, waarbij we wederom herbevestigd hebben gekregen wat we al wisten: wat een toegankelijke auto de BMW Compact is. De auto is makkelijk te doorgronden, en heeft met de uitgekiende balans geen listige streken. Daardoor kan iedereen al heel vlug de grenzen aftasten van zijn eigen kunnen, en die van de auto zelf. In het geval van Tom resulteerde dat in zeer klinkende resultaten… zonder al teveel moeite reed hij al snel aan de kop van het veld.

Het was zoals altijd een heerlijke racedag en met de tips van Tom hebben diverse rijders toch weer het één en ander opgestoken.

Na afloop heeft Tom de “Best BMW Compact Cup rookie 2021” trofee in ontvangst mogen nemen, waar hij zeer gelukkig mee was 😉